1. Uleiul de păr NANOIL

DESCRIERE ŞI DESIGN:

cel mai bun ulei de păr - NanoilUleiul de păr Nanoil uimeşte, în special, datorită compoziţiei sale şi abordării profesionale de îngrijire a părului. O cercetare efectuată pe parcursul câtorva ani cu privire la structura părului uman a reprezentat catalizatorul de a crea cele trei versiuni diferite ale produsului Nanoil, pentru a face ca uleiul să se potrivească, în mod ideal, unui anumit tip de porozitate a părului; iar porozitatea părului este criteriul principal care determină condiţia şi aspectul părului. Drept rezutat, fiecare versiune a uleiului conţine un amestec diferit de uleiuri naturale. Datorită acestui aspect, Nanoil reprezintă sincronizarea ideală cu părul, tipul şi necesităţile sale. Producătorul furnizează o descriere exactă a fiecăruia dintre cele trei tipuri de porozităţi ale părului pe pagina web a produsului Nanoil. Prin urmare, alegerea versiunii Nanoil corespunzătoare nu va ridica probleme. De asemenea, un fapt impresionant este că fiecare dintre cele trei versiuni ale produsului Nanoil uimeşte prin numărul de uleiuri naturale din care este compusă (sunt între 6 şi 9 uleiuri, în funcţie de versiunea Nanoil respectivă). Uleiurile naturale sunt selectate cu atenţie şi se completează reciproc, pentru a facilita îngrijirea maximă a părului şi pentru a conferi un aspect mai frumos, mai puternic şi mai sănătos. Acţiunea acestora este intensificată datorită gamei de ingrediente naturale care sunt de neînlocuit atunci când ne referim la regenerarea şi hrănirea părului. Din acest motiv, în toate versiunile Nanoil, putem găsi: mătase, lanolină, complexe unice şi revoluţionare (kerastim şi baicapil), care sunt responsabile cu stimularea procesului de creştere a părului, combătând căderea părului şi conferind un aspect voluminos oricărei coafuri.

Atunci când este aplicat cu regularitate, Nanoil stopează căderea părului şi face ca părul să crească sănătos, puternic, des şi frumos. Părul va surprinde prin strălucire (de la prima aplicare), va deveni mătăsos şi nu va mai fi deteriorat din cauza soarelui, toxinelor şi factorilor nocivi din mediul extern. În schimb, părul va deveni puternic de la rădăcini până la vârfuri, pe măsură ce spaţiile din structura firului de păr vor fi umplute.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Un alt plus incontestabil al uleiului de păr Nanoil este că putem decide cum şi când să aplicăm produsul. Uleiul de păr are posibilităţi nelimitate de aplicare. Cele mai populare sunt:

 • aplicarea uleiului Nanoil pe părul şi scalpul uscat sau uşor umezit (clătind după o oră sau lăsându-l să acţioneze peste noapte şi spălând părul de dimineaţă)
 • aplicarea uleiului Nanoil pe părul umed imediat după şamponare (sub formă de balsam leave-in, cu factor de protecţie termică)
 • aplicarea uleiului Nanoil pe părul uscat după spălare (sub formă de loţiune pentru a aranja părul şi pentru a-i conferi strălucire)
 • aplicarea uleiului Nanoil doar pe vârfurile de păr (sub formă de serum pentru vârfurile de păr deteriorate)
 • adăugarea uleiului Nanoil în conţinutul balsamului de păr preferat pentru a-i intensifica acţiunea

PLUSURI:

 • Nanoil este disponibil în trei versiuni de uleiuri de păr, fiecare dintre acestea în perfectă armonie cu un anumit tip de păr
 • nu conţine parabeni, silicon sau alte substanţe comedogenice
 • complexe unice (kerastim, baicapil), care stimulează creşterea părului şi conferă volum coafurii
 • uleiul reduce căderea părului
 • foarte eficient
 • parfum plăcut şi un recipient unic, cu un aplicator precis, care va decora fiecare toaletă
 • fiecare versiune are în compoziţie numeroase uleiuri naturale variate şi bine selectate
 • cele câteva metode de utilizarea a uleiului facillitează ajustarea aplicării produsului Nanoil la stilul de viaţă, precum şi alegerea celui mai benefic tratament de îngrijire a părului

MINUSURI:

 • preţul produsului Nanoil (pentru calitate şi prestigiu, merită să plătim un preţ ceva mai mare)