3. Khadi, Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

DESCRIERE ŞI DESIGN:

khadi-pure-ayurvedic-vitalising-hair-oil

Părul care nu doar cade, dar, de asemenea, are probleme în a creşte lung, este slăbit şi fragil – acest tip de păr este un adevărat coşmar, care provoacă pentru multe femei şi bărbaţi nopţi nedormite. Din fericire, marca Nitai a luat în considerare această problemă şi a prezentat o modalitate de a o elimina.

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil este un produs 100% vegan, încapsulat într-un recipient simplu, dar elegant. Eticheta recipientului este decorată cu motive subtile orientale. Produsul prezintă o pipetă din sticlă, care facilitează aplicarea. Estetica este chiar mai impresionantă datorită capacului auriu, care protejează aplicatorul. Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil conţine un amestec de uleiuri bine selectate.

uleiul amla – previne căderea părului şi încărunţirea prematură. Întăreşte şi oferă părului strălucire.
uleiul bringraj – accelerează creşterea părului, pătrunde în profunzimea bulbilor de păr pentru a-i regenera.
uleiul brahmi – previne căderea părului şi întăreşte foliculii de păr..
uleiul de seminţe de susan – oferă strălucire părului, îl hrăneşte şi hidratează. În acelaşi timp, uleiul luptă împotriva factorilor care cauzează aspectul fragil al părului.
uleiul de cocos – protejează structura părului, motiv pentru care, părul nu mai este sensibil la impurităţi.
uleiul de ricin – elimină mătreaţa şi psoriazisul, accelerează creşterea părului şi oferă părului strălucire
uleiul de rozmarin – are acţiune antifungală şi antibacteriană. Combate orice infecţii posibile ale scalpului.
uleiul de seminţe de morcov – hrăneşte părul, stimulează producţia fibrelor de colagen şi normalizează funcţionarea glandelor sebacee.

Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil întăreşte părul deteriorat, previne fragilitatea, elimină mătreaţa, stopează căderea părului, stimulează creşterea părului şi combate deshidratarea. În plus, uleiul are o aromă intensă de plante. Recipientul conţine 100 ml de ulei. Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil este eficient şi durează un timp îndelungat.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Uleiul trebuie aplicat pe păr şi scap (o lingură de ulei sau un aplicator plin sunt suficiente). După două ore, uleiul trebuie îndepărtat. Dacă scalpul şi părul necesită o regenerare intensivă, uleiul poate fi lăsat peste noapte.

PLUSURI:

  • eficient şi natural
  • eficace
  • poate fi utilizat pentru tratamentele cu ulei ale părului
  • previne căderea părului
  • elimină mătreaţa
  • accelerează creşterea părului
  • mbalaj drăguţ

MINUSURI:

  • aroma puternică poate fi iritantă
  • aplicatorul din sticlă, uşor de spart