2. ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control. Tratament pur cu ulei pentru păr des & şi aspru

DESCRIERE ŞI DESIGN:

treatment-oil-for-thick-coarse-hair

Produsul Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil este încapsulat într-un recipient mic de 50 ml, echipat cu un aplicator precis. Ambalajul are un aspect estetic, tonalitatea sa este caldă; nuanţele de bej şi maro sunt principalele culori ale recipientului. Produsul este foarte bine dezvoltat în ceea ce priveşte designul recipientului. În mod categoric, acesta iese în evidenţă şi nu arată ca un produs tipic de îngrijire a părului disponibil în magazine. Produsul cosmetic ne-a atras, într-adevăr, atenţia.

În interiorul recipientului vom descoperi un amestec de uleiuri, unde uleiul organic de Bambus este cel dominant. Acesta îndeseşte părul şi adaugă volum. În plus, uleiul de bambus previne electrizarea şi face părul mai puternic şi mai sănătos. Din fericire, lista de acţiuni benefice nu s-a terminat. Produsul Kendi Oil Ultimate Frizz Control conţine şi alte uleiuri naturale, precum uleiul de jojoba, uleiul buriti, uleiul de grâu, uleiul de seminţe de strugure, uleiul de nuci de kukui, uleiul de avocado, uleiul de măsline şi uleiul de fructul pasiunii. Această gamă de uleiuri naturale este amestecată pentru a furniza părului vitamine vitale (A, E, K, D, C). Această gamă de vitamine este considerată crucială pentru creşterea sănătoasă şi menţinerea condiţiei părului la un nivel favorabil. Uleiurile pot pătrunde în profunzimea părului datorită acizilor graşi. Odată ajunşi în interiorul părului, aceştia încep să repare structura părului, hrănind, hidratând şi întărind părul de la rădăcină până la vârfuri. În plus, uleiurile protejează părul împotriva factorilor mecanici cu potenţial de deterioare, precum şi împotriva vântului, îngheţului şi soarelui.

În plus, produsul Kendi Oil Ultimate Frizz Control conţine extract de morcov,care este cunoscut ca o sursă bogată de beta caroten. Această substanţă poate proteja părul împotriva radiaţiilor solare, încetinind procesele de îmbătrânire de la nivelul părului şi scalpului. De asemenea, normalizează funcţionarea glandelor sebacee şi stimulează producţia fibrelor de colagen.

Extractul de aloe împiedică pătrundere toxinelor. Mai mult decât atât, acesta oferă hidratare şi previne electrizarea.

Prestigiul produsului Oil Ultimate Frizz Control este determinat de compoziţia sa incredibilă, care nu conţine parabeni, uleiuri minerale, ftalaţi sau parafină. Ingredientele utilizate în compoziţia produsului sunt organice şi ecologice.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

Kendi Oil Ultimate Frizz Control Pure Treatment Oil este eficient. 4-6 picături sunt suficiente pentru o aplicare. Părul trebuie să fie umed şi proaspăt spălat. Produsul poate fi aplicat, de asemenea, pe părul uscat. Totuşi, în acest caz, se recomandă aplicarea mai multor picături de ulei.

PLUSURI:

  • diversitate de uleiuri naturale
  • produsul nu conţine substanţe nocive
  • ingrediente ecologice şi organice
  • poate fi utilizat ca tratament peste noapte
  • foarte eficient
  • ambalaj frumos (poate fi reciclat)
  • parfum plăcut
  • rezultate minunate şi rapide

MINUSURI:

  • se recomandă atenţie la utilizare deoarece aplicatorul este uşor de scăpat