6. Farouk. Kardashian Beauty. Black Seed Oil

DESCRIERE ŞI DESIGN:

farouk-kardashian-beauty

Marca Faroukis este celebră pentru conceperea unor produse cosmetice de îngrijire a părului de calitate superioară. Una dintre cele mai caracteristice aspecte ale mărcii sunt preţul rezonabil şi designul neobişnuit: recipiente mici de 15 ml, care ascund produse foarte eficiente, apreciate de utilizatori.

O atenţie specială trebuie acordată “uleiului negru” – Kardashian Beauty Black Seed Oil. Acest produs a câştigat interesul utilizatorilot deoarece se spune că este conceput de surorile Kardashian.

Ce conţine acest mic recipient de culoare neagră, din material plastic, Kardashian Beauty Black Seed Oil?

Principalul ingredient al uleiului este menţionat în numele produsului uleiul de seminţe negre. Acest ulei conţine o concentraţie ridicată de acizi graşi: Omega-6 (aproximativ 60% ulei linoleic, Omega-9 (aproximativ 23% acid oleic), precum şi o cantitate mică de acid alfa-linoleic din grupul acizilor Omega-3. Prin urmare, uleiul este ideal pentru părul cu porozitate ridicată, extrem de obosit, deshidratat şi care necesită regenerare. În plus, uleiul de seminţe negre conţine vitamina E, cunoscută şi ca “vitamina tinereţii”, care menţine părul într-o condiţie favorabilă şi protejează podoaba capilară. Pentru frumuseţea şi sănătatea părului sunt responsabili stereolii, biotina şi numeroşii antioxidanţi şi microelemente; toate pot fi găsite, cu siguranţă, în compoziţia uleiului de seminţe negre. Datorită acestor elemente, părul devine neted, hidratat şi flexibil.

De asemenea, produsul Kardashian Beauty Black Seed Oil conţine proteine de mătase. Mătasea lichidă netezeşte părul şi oferă un nivel adecvat de hidratare prin sigilarea apei în interiorul firelor de păr. Astfel, părul devine moale la atingere, mătăsos şi neted şi îşi menţine pentru mai mult timp condiţia favorabilă.

Produsul Kardashian Beauty Black Seed Oil este uşor de aplicat la nivelul părului. Este eficient şi are o consistenţă uşoară. O singură picătură este suficientă pentru a acoperi uniform părul. În plus, produsul este absorbit rapid şi nu îngreunează părul. Singurul dezavantaj al produsului demn de menţionat este că recipientul negru nu este transparent, prin urmare este dificil de văzut cantitatea deja consumată.

Dimensiunea compactă a produsului Kardashian Beauty Black Seed Oil îl face un produs cosmetic pefect pentru călătorii. Acesta nu ocupă mult spaţiu şi poate fi considerat un balsam de neînlocuit, care poate fi aplicat atât pe părul umed, cât şi pe părul uscat. Uleiul poate fi aplicat în păr de câteva ori pe zi. Produsul va proteja părul împotriva condiţiilor meteorologice nefavorabile. În acelaşi timp, produsul Kardashian Beauty Black Seed Oil oferă părului un aspect frumos şi îl face mai uşor de aranjat.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

O picătură de ulei este suficientă pentru a acoperi părul umed sau uscat. Clătirea uleiului nu este necesară.

Kardashian Beauty Black Seed Oil poate fi aplicat doar la nivelul vârfurilor de păr.

PLUSURI:

  • calitatea superioară a uleiului de seminţe negre
  • preţ scăzut
  • eficient în ciuda capacităţii mici
  • aplicare facilă
  • conţine mătase lichidă

MINUSURI:

  • uleiul de seminţe negre poate electriza părul cu porozitate redusă şi medie
  • parfumul puternic, oriental, pe care nu toată lumea îl găseşte plăcut
  • recipientul negru nu facilitează verificarea cantităţii de ulei rămase
  • nu poate fi utilizat pentru tratementele cu ulei ale părului