7. Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Protecţia Culorii, Pentru Păr Vopsit

DESCRIERE ŞI DESIGN:

Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils

Părul vopsit este predispus în mod special la deteriorare. Amoniacul din compoziţia vopselelor de păr este necruţător pentru păr. Acesta deteriorează încet, dar consecvent, condiţia părului. Drept rezultat, părul devine deshidratat şi tern, fragil, iar vârfurile se despică. În general, condiţia acestora este nefavorabilă. În acest caz, uleiurile naturale acţionează ca un cadou trimis de divinitate; doar acest tip de produse pot pătrunde în interiorul părului pentru a-l regenera. În plus, datorită uleiurilor naturale, părul beneficiază de hidratare, flexibilitate şi strălucire, devenind rezistent la rupere. Pe scurt, părul devine bine hrănit din interior.

Ideea de nutriţie profundă a fost catalizatorul principal pentru realizarea produsului Gliss Kur Ultimate Color Elixir with Oils – Protecţia Culorii, Pentru Păr Vopsit.

Produsul a fost conceput pentru a hrăni şi regenera părul uscat (din cauza procedurii de vopsire), care necestă nutriţie şi hidratare. Uleiurile din compoziţia produsului Gliss Kur Ultimate Color Elixir pot, de asemenea, accentua culoarea părului vopsit, mentinând-o pentru un timp mai îndelungat.

Din acest motiv, produsul Gliss Kur Ultimate Color conţine şapte uleiuri preţioase, naturale. Fiecare dintre acestea are o manieră unică de a transforma părul vopsit într-un păr frumos şi regenerat.

uleiul de floarea soareluiy – conţine o concentraţie ridicată de acizi graşi nesaturaţi din grupul Omega-6 (aproximativ 65%), precum şi din grupul Omega-3 (aproximativ 25%). Acesta este compus din molecule relativ mari, care se potrivesc ideal structurii părului cu porozitate ridicată. Acizii graşi nu doar regenerează în profunzime părului, dar de asemenea, protejează părul de factorii externi. În plus, uleiul de floarea soarelui conţine o cantitate semnificativă de vitamina E, cunoscută şi ca ‘vitamina tinereţii’. Această vitamină împreună cu acizii graşi contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrânire a părului.

uleiul de macadamia – conţine un acid gras unic din grupul Omega-7 (acid palmitoleic). Acest acid conţine ingredinte similare în compoziţie cu sebumul produs de scalpul uman. Datorită acestuia, uleiul de macadamia reglează procesele care au loc la exteriorul şi în interiorul scalpului. De exemplu, uleiul poate combate producţia excesivă de sebum şi, de asemenea, poate asigura un nivel corespunzător de hidratare la nivelul părului şi scalpului deshidratat. Uleiul de macadamia este rapid absorbit, regenerând părul din interior.
uleiul de susan – protejează părul împotriva, de exemplu, a acţiunii nocive a radiaţiilor UV. Funcţionează bine la nivelul părul deshidratat şi matur. Scoate în evidenţă strălucirea şi culoarea părului vopsit.
uleiul de măsline – regenerează eficient părul. Acesta conţine aproximativ 70% acid uleic (aparţine grupului Omega-9). Din acest motiv, uleiul este potrivit pentru aplicarea pe părul cu porozitate medie. Acest tip de păr este tipic pentru majoritatea femeilor şi bărbaţilor. Uleiul de măsline are acţiune hidratantă, regenerativă şi conferă strălucire.

uleiul de migdale – este unul dintre cele mai delicate uleiuri. Conţine numeroase proteine şi săruri minerale, precum şi vitaminele A şi E, preţioase pentru sănătatea şi frumuseţea părului. Acestea îmbunătăţesc flexibilitatea părului şi protejează împotriva factorilor externi nefavorabili, mai exact împotriva condiţiilor meteorologice extreme. Pentru hidratarea adecvată a părului sunt responsabile vitaminele din grupul B.

uleiul de argan –se spune că acest ulei a fost creat de Mama Natură pentru a hidrata părul deteriorat din cauza tuturor procedurilor de coafare (inclusiv vopsire). Acesta regenerează şi, în acelaşi timp, protejează părul de alţi factori nocivi, precum aerul fierbinte generat de uscător, perierea prea agresivă, părul strâns (în coada) sau masarea viguroasă a părului cu prosopul. Uleiul de argan este un ingredient de neînlocuit în compoziţia produselor de păr cu acţiune de hidratare.

uleiul de marula – este o substanţă responsabilă pentru regenerarea părului, acesta menţinând forma corespunzătoare a altor uleiuri. Acest ulei este caracterizat de o concentraţie ridicată de acid oleic din grupul acizilor Omega-9- Din acest motiv, uleiul de marula regenerează chiar şi părul cu porozitate ridicată, extrem de deteriorat. În plus, uleiul de marula poate fi distins prin parfumul său delicat. Uleiul oferă netezime şi strălucire părului.

Uleiul are o capacitate de 75 ml şi este încapsulat într-un recipient echipat cu o pompă (câteodată împroaşcă). Podusul cosmetic are un parfum foarte plăcut.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Serul poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât şi pe părul umed, chiar înainte de şamponare, sau pe vârfurile părului uscat sau umed, după şamponare. De asemenea, poate fi folosit pentru hidratarea zilnică a părului (când părul are nevoie de o doză suplimentară de substanţe nutritive).

PLUSURI:

  • diversitate de uleiuri naturale
  • nu îngreunează părul
  • acţionează imediat
  • parfum foarte plăcut
  • menţine culoarea părului vopsit
  • conţine filtru UV

MINUSURI:

  • nu poate fi utilizat pentru efectuarea tratamentelor cu ulei
  • conţine alcool care poate contribui la deshidratarea părului
  • pompa câteodată împroaşcă
  • conceput special pentru părul vopsit