8. Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

DESCRIERE ŞI DESIGN:

schwarzkopf-essence-ultime-crystal-shine

Acest ser de culoare roz, lansat de marca Schwarzkopf nu are foarte multe în comun cu uleiurile naturale, deoarece scopul său diferă de acţiunea tipică a unui ulei. Produsul Essence Ultime Crystal Shine nu a fost conceput pentru a regenera şi hrăni părul în profunzime, ci pentru a oferă strălucire imediată şi un aspect frumos tuturor tipurilor de păr. Într-adevăr, produsul prezintă un ulei natural, dar acesta nu este principalul ingredient al produsului cosmetic. În plus, Essence Ultime Crystal Shine nu arată ca un ulei natural tipic. Are o culoare gălbuie, iar parfumul său este puternic şi dulce.

Produsul a fost conceput special pentru femeile cu păr aspru şi rigid, pentru a nu mai avea motive de îngrijorare cu privire la aspectul tern al părului, în special atunci când au în agendă un eveniment special precum un banchet, un discurs public sau o întâlnire. Produsul cosmetic poate fi utilizat de fiecare dată când părul are nevoie imediat de “cosmetizare” şi trebuie să impresioneze prin aspectul frumos. În aceste cazuri, produsul Essence Ultime Crystal Shine vine în ajutor.

Produsul cosmetic este încapsulat într-un recipient mic de 75 de ml. Produsul Essence Ultime Crystal Shine este echipat cu o pompă mică, care funcţionează fără dificultăţi şi facilitează dozarea produsului. Nu este necesară aplicarea produsului într-o cantitate mare, prin urmare, acesta este destul de eficient (este suficient pentru un tratament de peste o lună). Produsul Essence Ultime Crystal Shine are o culoare plăcută, roz. Acesta a fost îmbogăţit cu ulei de seminţe de caisă, care conferă părului strălucire şi hidratare. În plus, produsul conţie aproximativ 70% acid oleic, din grupul acizilor Omega-9. Acesta este un cadou al divinităţii pentru părul extrem de slăbit şi deshidratat. Produsul Ultime Crystal Shine este responsabil pentru menţinerea flexibilităţii părului. Uleiul de seminţe de caisă este, de asemenea, favorabil părului creţ, deoarece această substanţă naturală defineşte buclele naturale ale părului. Datorită uleiului, părul creţ nu mai devine electrizat, iar vârfurile părului sunt protejate împotriva factorilor de deteriorare.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Eticheta produsului nu specifică foarte clar cum trebuie aplicat produsul. Tot ce putem afla este că produsul Essence Ultime Crystal Shine poate fi aplicat înainte de şamponare, imediat după şamponare, precum şi pentru fixarea coafurii. Perioada de timp care trebuie alocată lăsării produsului cosmtic în păr nu este specificată. În plus, nu există informaţii care să ne lămurească dacă produsul trebuie aplicat pe părul uscat sau ud.

PLUSURI:

  • design interesant
  • parfum plăcut
  • eficient în a oferi strălucire părului
  • conţine filtru UV
  • controlează părul rebel
  • aplicare facilă

MINUSURI:

  • nu poate fi utilizat pentru efectuarea tratamentelor cu ulei
  • cantitate mică de ulei natural
  • metoda de utilizare nu este clar specificată