5. KSHIR PAK VIDHI, SESA OIL, Long & Nourished Hair

DESCRIERE ŞI DESIGN:

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Tehnica ayurvedică care depinde de echilibrul adecvat al unor plante, proteine de lapte şi uleiuri bine selectate se numeşte Kshir Pak Vidhi. Kshir Pak Vidhi este considerată cea mai bună reţetă pentru regenerarea şi tratarea părului pe care această medicină antică o poate oferi. Marca SESA, celebră pentru combinarea înţelepciunii ayurvedice şi tehnologiei moderne, este una dintre puţinele care a aplicat această metodă pentru conceperea produselor sale.

Uleiul de păr SESA OIL, Long & Nourished Hair este un produs cosmetic cunoscut în toată lumea, conceput conform reţetei Kshir Pak Vidhi.

Un recipient mic, alb şi greu de observat cu un capac roşu nu ne câştigă încrederea. De fapt, are un aspect destul de rustic, în comparaţie cu alte produse de îngrijire a părului care sunt disponibile pe scară largă în magazine. În mod surprinzător, acest produs ascunde o diversitate de ingrediente naturale, plante selectate cu îndemânare, proteine de lapte şi uleiuri naturale, care sunt esenţiale pentru îngrijirea părului.

SESA OIL, Long & Nourished Hair este un tratament special, care poate fi administrat pentru a reda condiţia bună părului şi scalpului. Acesta vine în ajutorul persoanelor care se confruntă cu probleme precum căderea părului, mătreaţa şi chiar psoriazis. Părul îşi recapătă strălucirea, rezistenţa şi flexibilitatea. Graţie nutriţiei profunde de la nivelul bulbilor, părul începe să crească mai rapid. Produsul SESA OIL, Long & Nourished Hair va stopa, de asemenea, procesele premature de încărunţire a părului.

Produsul conţine, printre altele, ulei bringraj şi nilibhrungandi, care accelerează în mod semnificativ procesul de creştere a părului. Tratat cu aceste uleiuri, părul creşte mai puternic, deoarece bulbii sunt consolidaţi. Astfel, părul capătă volum, devine mai des şi mai flexibil. Proteinele de grâu sunt caracterizate printr-o concentraţie ridicată de vitamina E, care este responsabilă cu reîntinerirea părului şi scalpului. În plus, uleiul previne căderea părului, regenerând eficient părul. Uleiul de cocos protejează părul împotriva factorilor mecanici de deteriorare, creând un strat microscopic în jurul fiecărui fir de păr. Acesta este un scut de protecţie împotriva condiţiilor meteorologice nefavorabile. Uleiul de susan oferă părului vitamine din grupul B, precum şi numeroase alte minerale preţioase, de exemplu, magneziu, calciu şi fosfor, care ajută la creşterea unui păr sănătos şi la un aspect care uimeşte prin frumuseţe. Uleiul de susan calmează scalpul şi îl protejează împotriva iritaţiilor.

Acest recipient greu de observat are o capacitate de 90 ml. Datorită concentraţiei ridicate de plante, produsul nu are doar culoarea verde, ci este şi foarte lichid. Din păcate, acest lucru nu facilitează aplicarea produsului cosmetic. De asemenea, parfumul său nu este considerat o calitate a produsului. Nu numai că poate irita persoanele care îl aplică în păr, dar, de asemenea, persoanele din jur pot fi distrase de aroma puternică a produsului Kshir Pak Vidhi.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Uleiul trebuie masat la nivelul scalpului şi părului şi lăsat să acţioneze peste noapte. Dimineaţa, părul trebuie şamponat. Este de preferat ca produsul de curăţare să nu conţină SLS sau SLES, pentru a nu perturba acţiunea uleiului.

PLUSURI:

  • eficient dacă este utilizat cu regularitate
  • diversitate de uleiuri naturale
  • poate fi folosit pentru efectuarea tratamentului cu ulei de păr
  • are capacitate bună de absorbţie

MINUSURI:

  • uleiul de cocos poate electriza părul cu porozitate ridicată şi părul cu porozitate medie
  • recipientul nu facilitează aplicarea
  • parfum foarte intens, iritant
  • nu este eficient