4. Macadamia NATURAL OIL, Tratament de Vindecare cu Ulei, Ulei Terapeutic pentru Toate Tipurile de Păr

DESCRIERE ŞI DESIGN:

macadamia-natural-oil

Uleiul este încapsulat într-un recipient din plastic, echipat cu un aplicator mare, dar foarte uşor de utilizat. Acesta se aseamănă cu aplicatoarele celor mai obişnuite săpunuri lichide. Designul aplicatorului nu are nimic excepţional, însă este uşor de folosit. Nu este necesar să luaţi recipientul în mână pentru a extrage uleiul din recipient.

Atunci când este comparat cu produse similare, Macadamia NATURAL OIL are un aspect comun. Este doar un recipient solid, practic, ce conţine 125 ml de ulei. Produsul este foarte eficient, iar puterea şi magia sa sunt ascunse în interiorul recipientului. Produsul Macadamia NATURAL OIL este un amestec de două uleiuri cu prestigiu: macadamia şi argan.

Uleiul de Macadamia conferă părului netezime şi strălucire. Uleiul este absorbit foate rapid. În ceea ce priveşte compoziţia, uleiul de macadamia conţine un acid gras foarte preţios, Omega-7, cunoscut şi ca acid palmitoleic. Acest acid este considerat unic deoarece este aproape identic ca formă cu sebumul produs de organismul uman. Prin urmare, uleiul de macadamia poate completa deficitul acestei subtanţe la nivelul scalpului, prevenind deshidratarea. Pe de altă parte, uleiul de macadamia poate, de asemenea, neutraliza excesul de sebum şi, drept consecinţă, poate stopa îngrăşarea părului. În plus, uleiul de macadamia hrăneşte părului, întăreşte şi oferă strălucire şi flexibilitate.

Uleiul de argan acţionează ca un scut de protecţie pentru păr. În plus, uleiul întăreşte şi protejează părul împotriva factorilor nocivi. Regenerează perfect părul deteriorat, combătând fragilitatea. Acesta hidratează, oferă strălucire părului şi hrăneşte scalpul.

Produsul Macadamia NATURAL OIL nu conţine substanţe chimice, paabeni, siliconi; nu conţine nici SLS sau SLES.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Produsul Macadamia NATURAL OIL trebuie aplicat fie pe părul umed, fie pe părul uscat. Este suficientă aplicarea a 5 ml de ulei. Odată aplicat, uleiul trebuie lăsat timp de aproximativ 30 de minute; în principiu, acesta poate fi îndepărtat după 2 ore. Pentru a face tratamentul şi mai eficient, se sugerează aplicarea uleiului doar pe vârfurile uscate ale părului. În acest caz, uleiul nu trebuie clătit.

PLUSURI:

  • amestec de uleiui de calitate superioară
  • nu conţine parabeni sau sulfaţi (fără SLS, SLES)
  • eficient
  • foarte eficace
  • poate fi utilizat pentru tratamentul cu ulei al părului
  • nu a fost testat pe animale
  • aplicare facilă

MINUSURI:

  • parfum neplăcut, prea intens
  • recipient voluminos